Hej världen!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

Publicerat i Okategoriserade | 1 kommentar

Finaste sommarvädret! :D

Hejsan svejsan!
Idag har jag och John varit och gjort hästarna hos familjen igen, det var andra gången nu men lite cash sitter aldrig fel!!  Vädret är helt underbart, var ute på promenad i tshirt. Fjärilar och humlor susa runt för fullt och det var VARMT och SKÖNT!  Igår var det ochså finväre så jag och John satt på ballen och draffe när en korp kom flygandes. Den satte sig på en skorsten, vänta lite sen kom den tillbaka och cirklade ett varv runt en gran. Hello Paps! sa John.  Förra helgen var vi på greyhound racing, det var kul att gå på men man kan ju inte hjälpa att tycka synd om hundrackorna, även fast dem ser ut att ha jätte kul när dem racear runt i arenan. Jag skänkte en slant till pensionerade greyhounds, och så vann jag 3 race! Jag utelämnar att det var 3 av 13…. hehehe! Sen har det varit några publunchar annars är det lugnt! Imorgon är det den stora dagen på nya jobbet… så håll tummarna!! Nej nu måste jag sova, kroppen värker och hjärnan e trött!!
Hejsvejs!
/Anna
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Promenad och ny frissa!

Hej hej! försöker att uppdatera bloggen så ofta jag kan men internet som jag surfar på lever sitt eget liv och vill oftast inte fungera som det ska!! men men, nu sitter jag i alla fall här och skriver!  Förra torsdagen bestämde jag och john att vi var så uttråkade så vi kunde åtminstonde gå en promenad… Då skulle John promt gå en ORDENTLIG promenad… suck… så jag lät han göra som han ville och innan vi starta sa han att det kommer ta ett par timmar och jag vill inte höra några klagomål eller något gnäll…. Nehe du med mig är det lugnt! sa jag då. Vi gick 3tim och 8min. Efter halva vägen började john gnälla att hans knä gjorde ont! haha! Men jag bet ihop och först mär vi var hemma igen så visade jag honom mina fötter, 6 stora blåsor på fötterna, mindre kul… men jag klagade minsann inte en gång!!! Sen var vi över till Bookham och hälsade på hästfamiljen i söndags, vi följde med på en hästshow. Jag ska faktiskt göra hästarna på fredag och rida me, det ska bli kul! Igår gjorde jag håret så nu e man snygg och redo för allt!!! hehe! Dem ringde också i helgen från chessington world of adventures, Jag har fått jobb!!!! men bara 1-3dar i veckan i början sen mer… ska bli kul!  Det är ju jag som är familjeförsörjaren!! hahaha! John letar fortfarande fast han ska bygga en altan till nån i helgen så det blir lite extra cash… Nej nu ska jag äta middag!
Hejsvejs!
/Anna
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

ACDC rockade fett!

Hej hej!
Som vanligt är man lite seg på att skriva i bloggen, men jag försöker att komma ihåg!  Var ju en sväng till sverige i helgen och glodde på ACDC, fy fasen vad bra det var!! Jag och Ewa rockade oss ända fram till stängslet där man fick svett stänkandes på sig från Angus när han rockade gitarren!!  nej det var helt klart sjukt bra!! ska lägga upp lite bilder! Idag har jag varit ute på promenad och John är på intervju för RED driving school. Alltså för att bli körskolelärare, han som inte ens kan sitta bredvid när jag kör!! haha! Själv väntar jag på att höra från chessington world of adventures, får se om dem ringer snart… Nu håller jag och John till hos hans mamma, så vi har eget rum, e som att bo på hotel!  Nej nu ska jag ladda upp lite bilder och sen ska jag  och John (när han kommer tillbaks) åka till hans kompis på en kopp te…  
Tack och hej leverpastej!
/Anna
 
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Första hjälpen!

Igår var det en helt galen dag… Jag och John var på väg ner till busshållplatsen då en minivan åkte förbi och körde rakt in i backspegeln på en parkerad bil, mitt framför ögona på oss! Så kom vi ner till busshållplatsen och vi stod fortfarande och pratade om händelsen då en av tanterna som också väntade på bussen bara ramla ihop rakt ner i gatan….! -Help, Help! skrek en av tanterna och jag och john kom snabbt till undsättning. Hon bara låg där på asfalten som en döing! ögonen bara stirrade och det rann dregel ur mungipan… usch, obehagligt… Så jag slet av mig jackan och lade den under hennes huvud och John ringde ambulansen. Han hamnade på VÄNTELISTA! till 112!! helt OTROLIGT! efter nån minut efter att vi försiktigt ruskat i henne vaknade hon till liv, drog ett djupt andetag och började låta konstiga ljud!! Sen när hon väl kunde prata igen så började hon mumla att hon måste ha sitt busspass, hon skulle ju med bussen… Men vi fick henne att stanna kvar liggandes till ambulansen kom. Under tiden sa en av tanterna -Jag tyckte det var konstigt att hon lutade sig så konstigt på mig…. (!) Tror det ja! hon hade fått en stroke, så iväg med ambulansen och nu kan vi bara hoppas att det gick bra med henne, dagens goda gärning, Hjälpte en gammal tant…
Hejsvejs!
/Anna
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Föresten…….

Den 22 Februari ska jag på ACDC!!!!!!!!!!! ville bara säga det!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Tillbaka till England!

Ja, det är ju ett himla kringresande på mig i alla fall!!  Nu är jag och John nämligen tillbaka i england för att pröva vingarna här igen! Östersund gick inge bra då det var så himla svårt för John att få jobb där… Så nu sitter jag här i huset hos johns syster och skriver medans regnet öser ner! Några dagar efter att vi kom till england började det snöa och det kom ca 40cm. Alla vägar stog stilla och bussarna och tågen slutade gå!! haha! snacka om att england blev lamslaget…  Sen har vi hunnit hälsa på en massa folk, bl a johns kompis som är nybliven farsa (till världens gulligaste lilla bebbe) och hans brorsöner som är helt galna i mig…  Johns syster har ett wii fit spel som är hur kul som helst, synd bara att magen värker som f** när man spelar det! där kan man snacka om Ofit!  Så hur ser det ut på jobbfronten då? john är ute och jobbar extra i någons trädgård idag, så de e ju bra! själv söker jag jobb för fullt, men Nigel (pappan hos vanstone) sa att han känner den förra ägaren av Chessington, så han skulle prata med honom om han hade något inflytande kvar så att jag kanske kan jobba där….! (chessington world of adventures) Va och hälsa på familjen Vanstone i förrgår och Keiko blev SÅÅ glad att se mig!  Träffade också den nya aupairen, hon var jättetrevlig. Nej nu ska jag ladda upp lite bilder sen spela wii!  
hejsvejs! /Anna
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Sweden-Yeah yeah!

Haha! Ja det var ju ett tag sen man uppdaterade här! försöker hinna med, men det är ju så mycket i början som måste göras, men idag tar jag mig lite tid för det!  Ja, vad har hänt sen vi kom hem? Mycket! John har skaffat personnummer och grejor och vi söker ju jobb så mycket vi kan, men fasen vad lite jobb det finns här, man blir ju deprimerad! Så vi har varit till fisketrappan, upp till hosjöbottnarna, in på yran, hälsat på stina,farfar och farmor, jobbat i bydalen för extra cash, varit på kräftkalas och mycket mer! Så man kan säga att vi håller oss sysselsatta även om pengarna börjar sina nu!  Nej förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid innan vi får jobb, jag och john dör av tristess här på lanne!  Så nu e john ute och bygger det ANDRA skjulet och jag sitter inne och letar jobb, när jag har fått nog av det ska jag baka cocosbollar! Så nu bär det av!  
hejsansvejsan!
/Anna
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Snart kommer vi till SVERIGE!

Ja nu är det minsann nedräkning!  På söndag då åker vi! hihi! Förra helgen var John i devon med sina grabbpolare så jag var ute med familjen på aktiviteter, men fy vad jag sakna John, man börjar ju bli blödig på senare dar! haha! Den hör veckan har gått så himla fort, det är ju så mycket att stå i innan man åker hem! Kommer sakna hunden, men mestadels ser jag BARA fram emot att åka! Igår blev jag nästan tagen av lapplisan igen! samma som sa åt mig förra gången, helt sjukt! TVÅ GÅNGER OCKSÅ! på samma dag haha! jag parkerade lite busigt på en privat parkering och man måste ha special tillstånd för att vara där. Lapplisan kom spatserandes längs vägen så jag panikade och körde iväg med en rivstart. Parkera påen annan parkering i närheten och vem dyker upp fem minuter senare, jo SAMMA lapplisa! Jag tror att han hade bestämt sig för att böta mig eller nåt, men jag var snabbt borta igen, hehehehe! Så idag förbereder jag det sista innan jag åker till John, vi ska på fyrtio års kalas imorgon och sen på söndag åker vi!  *längtar* Så imorgon ska jag göra mina naglar tjusiga och gå till frisören, det ska jag unna mig efter ett år med skitiga söndriga naglar! haha!
Hejsvejs blågult fejs!
/Anna
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Chessington World of Adventures och Johns leaving Party!

Ny helg, nytt att berätta! Känns ju som att det inte händer något nytt i veckorna! Så i torsdags var faktiskt jag och John och såg Narnia. Fruktansvärt bra!  Sen i fredags var det Johns party för hans kompisar eftersom att han flyttar till Sverige om två veckor!! hihi! Så vi måtte upp med en massa av hans polare i Wimbledon på puben där vi först träffades. Sen drack vi i flera timmar, John var lite på lyset när vi åkte hem!  Men det var mycket trevligt och alla önskade oss väldigt mycket lycka till! Sen i lördags va det upp och åka till kingston för att shoppa lite. John ville köpa sig en ny Ipod innan vi åker till Sverige eftersom att hans brorsa stal hans gamla… Så vi fixade det och sen bar det av till stallet för att fixa lite lösa bräder (john fixa det medans jag hjälpte till och mocka och hade mig Även om det var HELG!) fy vad jag e snäll!  Sen lördag kväll blev vi utbjudna av familjen Vanstone att äta curry så det var trevligt att snacka skit hela kvällen! Sen söndag hade viinget att göra så John fråga vad vill jag helst göra av ALLT? -ÅKA KARUSELL! va mitt svar! så vi åkte till Chessington World of Adventures och åkte karuseller och titta på djuren i flera timmar. Det kom några skurar, men det var bra för det va inget mycket folk och INGA köer!!! hihihi! Så vi gled runt där och garva och hade kul tills vi var helt slut, åkte hem och sov ett par timmar, åt mat och sen sov vidare! Självklart så kollade vi också in wimbledon finalen också… Nej nu är det två veckor tills vi åker!
Hej Hallelulja!
/Anna
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar